Diensten

Keramiek/Natuurstenen Trappenkeramiek-trappen-2

Naast de verwerking van keramiek in vloeren, is keramiek ook uitermate geschikt voor de meest prachtige trappenhuizen. Het geeft uw trap een luxueuze uitstraling.  Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk voor uw trap. Denk hierbij aan verschillende kleuren en dergelijke. Benieuwd naar hoe uw trap met keramiek eruit zou kunnen zien?

Neem contact met ons op.

Keramiek/Natuursteen Terrassen

Zoals eerder aangegeven is natuursteen het ideale product om uw huis een luxueuze uitstraling te geven. Dit is voor uw tuin niet anders. Om de natuurlijke look van uw tuin te versterken is natuursteen ideaal. Zodoende kunt u ook natuursteen laten verwerken in uw terras. Hierbij zijn veel mooie en leuke soorten natuursteen beschikbaar.

Lees meer over Natuursteen Terrassen.

Natuursteen

Naast het werken met keramisch materiaal, werkt MST Tegelwerken ook met natuursteen. Dit natuurproduct is miljoenen jaren oud en dat geeft natuursteen zijn bijzondere uitstraling. Natuursteen kan voor een natuurlijke en luxe uitstraling zorgen in uw woning, tuin etc. De verwerking van natuursteen is niet alleen mogelijk op vloeren en wanden, maar ook op objecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de verwerking van natuursteen bij uw zwembad.  Natuursteen is een duurzaam product met een lange levensduur.

Populaire natuursteen soorten zijn marmer, graniet, leisteen, kwartsiet, travertijn en hardsteen. Bent u benieuwd wat MST Tegelwerken voor u kan betekenen op het gebied van natuursteen?

Neem contact met ons op.

Cementgebonden Tegels

Cementtegels , die over het algemeen ook wel Portugese tegels worden genoemd, worden vaak voorzien van verschillende motieven. Hierdoor zijn de leukste en mooiste patronen mogelijk. Een van de bekendste motieven zijn Castelo en Mirafloor. Om de duurzaamheid van cementtegels te waarborgen, is het aan te raden om de tegels regelmatig op de juiste manier te laten behandelen.

Lees meer over Cementgebonden tegels.

kerlite-tegels-2Kerlite Tegels

Kerlite tegels stijgen in populariteit. Het werd gezien als hét nieuwe product binnen de keramiek. Naast het voordeel dat Kerlite tegels in grote formaten verkrijgbaar zijn, laten Kermite tegels ook weinig zichtbare voegen achter. Kerlite is als het ware een door glasfiber op de rug versterkte plaat. De Kerlite tegels kunnen ook op een bestaande tegelvloer geplaatst worden.

MST Tegelwerken is gespecialiseerd in het verwerken van Kerlite tegels. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van het uiterlijk van de tegels.

Lees meer over Kerlite tegels.

Lijmwerk

Naast de gebruikelijke verwerking van tegels in specie, wordt er tegenwoordig steeds vaker voor gekozen om tegels te verlijmen op een muur. Naast het voordeel dat deze methode voor alle tegels geschikt is, is het vaak ook iets sneller dan wanneer er voor specie gekozen wordt. MST Tegelwerken heeft ruimschoots ervaring met de toepassing van lijmwerk.

MST Tegelwerken is in staat om zowel keramische als Kerlite tegels te verwerken met de toepassing van lijmwerk. Kerlite is verkrijgbaar in kleine en grote formaten. Geïnteresseerd in lijmwerk?

Neem contact met ons op.