• Dorpsstraat 15a
  • 5846AB Ledeacker

Cementgebonden Tegels

Cementtegels , die over het algemeen ook wel Portugese tegels worden genoemd, worden vaak voorzien van verschillende motieven. Hierdoor zijn de leukste en mooiste patronen mogelijk. Een van de bekendste motieven zijn Castelo en Mirafloor. Om de duurzaamheid van cementtegels te waarborgen, is het aan te raden om de tegels regelmatig op de juiste manier te laten behandelen.

Badkamers

MST Tegelwerken biedt ook de verwerking van cementgebonden tegels aan. Hiervoor beschikken wij over de juiste kwaliteiten en ervaring. Wij houden rekening met verschillende factoren als vloerverwarming en dergelijke. Door onze kennis weten wij de best toepasbare manier in welke situatie dan ook.

Het leggen van (cementgebonden) tegels is een secuur werk waarbij de ondergrond kan verschillen. Zo kan er sprake zijn van de volgende ondergronden:
– Dekvloer van zand/cement
– Dekvloer van anhydriet
– Bestaande vloerbekleding als tegels of grind
– Houten vloer

Elke ondergrond heeft z’n eigen specifieke eigenschappen en methode nodig.

Er zijn veel verschillende cementgebonden tegels mogelijk. Enkele soorten zijn:
– Portugese cementtegels
– Marokkaanse tegels
– Spaanse tegels
– Patroontegels
– Mozaïek tegels

MST Tegelwerken laat u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn met cementgebonden tegels. Wellicht is het interessant voor u. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.