• Dorpsstraat 15a
  • 5846AB Ledeacker

Keramiek Natuursteen Terrassen

Zoals eerder aangegeven is natuursteen het ideale product om uw huis een luxueuze uitstraling te geven. Dit is voor uw tuin niet anders. Om de natuurlijke look van uw tuin te versterken is natuursteen ideaal. Zodoende kunt u ook natuursteen laten verwerken in uw terras. Hierbij zijn veel mooie en leuke soorten natuursteen beschikbaar.

Natuursteen terrassen kunnen de eyecatcher van uw tuin worden. De terrassen zijn in te vullen op basis van persoonlijke smaak, wensen en behoeften. Daarnaast kan natuursteen passend zijn bij zowel uw huis als tuin.

Terras opbouw
Voordat een terras gelegd kan worden, moet eerst rekening gehouden worden met verschillende factoren. De opbouw is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat het terras niet verzakt en mooi blijft desondanks seizoensinvloeden als hitte, vocht en vorst. MST Tegelwerken houdt rekening met deze factoren en zorgt natuursteen terrassen waar u naar op zoek bent.

MST Tegelwerken bouwt uw terras naar uw wensen, u bepaalt welk type natuursteen wordt gebruikt en daarmee het uiterlijk van uw terras. De uitvoering en het eindresultaat zijn onze verantwoording. Wij streven naar maximale klanttevredenheid. Om de mogelijkheden voor uw terras te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Vloeren